Over ons

Martien van der Steen heeft in 1978, samen met Peter van Schaijk, het toenmalige verzekeringskantoor van zijn vader, Bert van der Steen overgenomen. Het bedrijf was tot 2001 fors uitgebreid en de markt van verzekeringen begon toen al zodanig te veranderen dat de eigenaren zich nadrukkelijk dienden te beraden op de toekomst.

De almaar veranderende marktontwikkelingen deden hen besluiten de portefeuille van Assurantiekantoor Van Schaijk – Van der Steen te verkopen aan een grote partij in de markt die er veel aan was gelegen om het bedrijf over te nemen.

Adviesbureau VAN DER STEEN is opgericht in 2002 door Martien van der Steen: van assurantiebemiddelaar naar dienstverlener.

De gedachtegang indertijd om als onafhankelijke partij zonder productverkoop dichtbij de klant te staan, is een speerpunt wat mede door recente ontwikkelingen alleen van groter belang is geworden. Adviesbureau VAN DER STEEN ziet vandaar zijn rol als persoonlijk aanspreekpunt voor ondernemers in een veranderende markt steeds belangrijker worden.

Adviesbureau VAN DER STEEN gaat daarom graag te werk als onafhankelijke partij met een uiterst transparante en dienstbare werkwijze.

Wij zijn u graag van dienst.

Laurens en Dennis van der Steen

Adviesbureau van der Steen

Over ons

Tweets

Laatste nieuws

© Copyright. Adviesbureau van der Steen | Algemene voorwaarden - Privacybeleid
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com