Leon Steenbergen alias de Grasdokter uit Vinkel is op 24 oktober 2014 uitgeroepen tot ‘Groen bedrijf van de maand’. Bij Steenbergen Graszoden kun je terecht voor het totaal aan aanleg en onderhoud van het gazon. Mede door de ervaring en innovatieve werkwijze is Steenbergen gekozen tot ‘Groen bedrijf van de maand’.

Adviesbureau VAN DER STEEN feliciteert Leon Steenbergen met deze oorkonde! Het Brabants Dagblad licht verder toe waarom de grasdokter deze oorkonde heeft verdiend:

“Brabants Dagblad

VINKEL – Steenbergen Graszoden uit Vinkel is uitgeroepen tot ‘Groen bedrijf van de maand’. Leon Steenbergen kreeg vrijdagmiddag de oorkonde uit handen van de Brabantse gedeputeerde Johan van den Hout.

Volgens de provincie doet graszodenkweker Leon Steenbergen zijn werk met passie en kiest daarbij niet voor de gemakkelijkste weg. Als trouwe deelnemer aan het project ‘Schoon Water voor Brabant’ vermijdt hij het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen.

Volgens Van den Hout is Steenbergen een duurzame en innoverende ondernemer met hart voor de natuur en voor de bescherming van het kostbare Brabantse grondwater. Hij onderhoudt onder meer Osse sportvelden chemie-vrij. Verder heeft hij een slim systeem bedacht om ongedierte weg te houden uit zijn graszoden.”

http://www.bd.nl/regio/regio-oss-en-uden/maasdonk/steenbergen-graszoden-uit-vinkel-groen-bedrijf-van-de-maand-1.4593819

 

 

Adviesbureau van der Steen

Over ons

Tweets

Laatste nieuws

© Copyright. Adviesbureau van der Steen | Algemene voorwaarden - Privacybeleid
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com